صفحه اصلی اقیانوسیه استرالیا راههای مهاجرت به استرالیا

راههای مهاجرت به استرالیا

0 خواندن ثانیه
۲
0
199

راههای مهاجرت به استرالیا,راهنمای مهاجرت به کشور استرالیا را مطالعه نمایید. اطلاعات این قسمت از وبسایت سازمان مهاجرت استرالیا گرفته شده است . مهاجرت به کشور استرالیا راههای مختلفی دارد که هر کدام شرایط خاص خودشان را دارند، اگر قصد دریافت اقامت کشور استرالیا را دارید این مطلب را تا پایان مطالعه نمایید. با گروه پارس مهاجر همراه باشید.

راههای مهاجرت به استرالیا
راههای مهاجرت به استرالیا

راههای مهاجرت به استرالیا

دریافت اقامت استرالیا به چندین بخش تقسیم می‌‌‌‌‏شود که اینجا به برخی از آن می‌‌‌‌‏پردازیم:

ویزای مهاجرت استرالیا از طریق کار و تخصص بدون نیاز به اسپانسر و یا کارفرما ( زیر گروه ۱۸۹)

کلاس ۱۸۹ ویزای اقامت دائم بدون قید و شرط استرالیا می باشد که برای ۵ سال اقامت دائم استرالیا را به فرد اعطاء می کند و بعد از آن شخص تابعیت کشور استرالیا را دریافت می کند.مزایای ویزای ۱۸۹ استرالیا

۱ در هر نقطه از کشور استرالیا کار و زندگی کنند

۲ در مدارس ، دانشگاهها ، مراکز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند

۳ خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت کنند

۴ اسپانسر افراد دیگر برای دریافت ویزا بشوند (البته شروط دارد)

۵ بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند

۶ اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد

ویزای موقت همسر یا شریک زندگی (زیرگروه ۳۰۹) و ویزای اقامت دائم همسر یا شریک زندگی (زیرگروه ۱۰۰)

این دو ویزا به فردی که شهروند یا مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزیلند است، اجازه ‌‌‌‏می‌‌‌‏دهد که همسر یا شریک زندگی خود را برای زندگی به استرالیا بیاورد.

پیش از دریافت اقامت دائم با زیر گروه ۱۰۰، لازم است برای ویزای اقامت موقت ۳۰۹ اقدام شود. متقاضی فقط یک بار درخواست خود را برای اقامت موقت و دائم ارسال و هزینه‌‌‏ای معادل با یک درخواست را پرداخت می‌‌‏کند. این درخواست در دو مرحله و با اختلاف دو سال به طول می‌‌‌‏انجامد.

برای درخواست ویزا از نوع ۳۰۹، همسر یا شریک زندگی شهروند استرالیا باید خارج از خاک استرالیا باشد. اما برای درخواست ویزا از نوع ۱۰۰، همسر یا شریک زندگی شهروند استرالیا می‌‏تواند در داخل یا خارج از استرالیا باشد.

ویزای موقت ازدواج (زیر گروه۳۰۰)

ویزای موقت ازدواج استرالیا یکی از راههای مهاجرت به استرالیا است، در این شیوه فرد می‌‌‏تواند برای ازدواج با همسر آینده‌‌‌‏ی خود به استرالیا برود.

زمانی فرد قادر به دریافت این ‌‌‌‏نوع ویزا است که شریک آینده زندگی‌‌‌‏اش، شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند باشد.

مدت زمان ویزای موقت ۹ ماه است و زمانی که فرد این ویزا را درخواست می‌‌‌‏دهد و زمانی که ویزا را دریافت می‌‌‏کند، باید خارج از خاک استرالیا باشد. البته مراسم ازدواج می‌‌‌‏تواند در داخل یا خارج از استرالیا صورت گیرد.

ویزای اقامت دائم والدین (زیر گروه ۱۴۳)

این ویزا به پدر و مادر یک شهروند استرالیا، مقیم دائم و یا شهروند نیوزیلند اجازه می‌‌‏دهد تا در استرالیا زندگی کنند.

درصورتی فرد واجد شرایط دریافت ویزای ۱۴۳ است که:

•اسپانسر یا حامی داشته باشد

•دارای ویزای موقت والدین (زیر گروه ۱۷۳) باشد.

• آزمون تراز خانواده را گذارنده باشد.

• آمادگی پرداخت هزینه‌‌‌‏های بیشتر برای تسریع روند بررسی پرونده‌‌‏ را داشته باشد.

آزمون تراز خانواده مطابق با جدول زیر است:

آزمون خانوار استرالیا

ویزای موقت والدین کمک کننده‌‌‌‏ (زیر گروه ۱۷۳)

این ویزا اجازه می‌‏‌‏دهد پدر و مادر یک شهروند استرالیا، مقیم دائم و یا شهروند نیوزیلند به مدت دو سال در استرالیا زندگی کنند.

فرد می‌‌‌‏تواند به طور جداگانه برای ویزای اقامت دائم والدین (زیر گروه ۱۴۳) نیز اقدام نماید.

درصورتی فرد واجد شرایط دریافت ویزای ۱۷۳ است که:

•اسپانسر یا حامی داشته باشد

• آزمون تراز خانواده را مطابق با جدول بالا گذارنده باشد.

• آمادگی پرداخت هزینه‌‌‌‏های بیشتر برای تسریع روند بررسی پرونده‌‌‏ را داشته باشد.

ویزای اقامت سابق (زیر گروه ۱۵۱)

این نوع ویزا به افرادی که سابقاً اقامت دائم استرالیا را داشته و همچنین در نیروی دفاعی استرالیا خدمت کرده‌‌‌‏اند این اجازه را می‌‌‌‏دهد تا با اقامت دائم در استرالیا زندگی کنند.

برای دریافت این نوع ویزا فرد باید حداقل ۹ سال قبل از ۱۸ سالگی‌‌‌‏اش را به عنوان مقیم دائم در استرالیا زندگی کرده باشد و قبل از ۱۹ ژانویه‌‌‌‏ی ۱۹۸۱ حداقل سه ماه در نیروی دفاع استرالیا مشغول به کار بوده باشد.

ویزای پناهندگی (زیر گروه ۲۰۰)

یکی دیگر از راههای مهاجرت به استرالیا ویزای پناهندگی است که در صورت قبول پرونده، این ویزا اجازه می‌‌‏دهد تا فرد مقیم دائم استرالیا شود. وی همچنین می‌‌‌‏تواند برای اعضای خانواده‌‌‌‏ی خود اقامت دائم این کشور را دریافت کند.

ویزای بازنشستگی سرمایه گذار (زیر گروه ۴۰۵)

بازنشستگانی که هیچ وابستگانی در استرالیا ندارند و می‌‏خواهند سال‎‌‌‌‌‏های بازنشستگی خود را به زندگی در استرالیا بگذرانند، می توانند اقامت موقت این کشور را دریافت کنند.

درصورتی فرد واجد شرایط دریافت ویزای ۴۰۵ است که:

• دارای ۵۵ سال سن یا بیشتر باشد.

• بستگان وابسته غیر از شریک زندگی نداشته باشد.

• درآمد کافی مطابق با شرایط اداره مهاجرت را دارا باشد.

• قادر به سرمایه گذاری بلند مدت در استرالیا باشد

فرد می‌‌‌‌‏تواند در این نوع ویزا، شریک زندگی‌‌‌‌‏اش را نیز با خود به استرالیا ببرد.

ویزای موقت خانواده‌‌‌‏ی شهروند نیوزلند (زیر گروه ۴۶۱)

این ویزا به اعضای خانواده شهروند نیوزلند که خود شهروند نیوزلند نیست، امکان ۵ سال زندگی و کار در استرالیا را می‌‌‏دهد.

ویزای فرزندخواندگی (زیر گروه۱۰۲)

این نوع ویزا به فرزند‌‌‏خوانده شهروندان استرالیا اجازه می‌‌‌‏دهد تا به همراه پدرخوانده و مادر‌‌‏خوانده خود در استرالیا زندگی کند. برای دریافت این ویزا فرد باید خارج از استرالیا و زیر ۱۸ سال باشد.

ویزای فامیلی کودکان بی‌‌‏سرپرست (زیر گروه ۱۱۷)

این ویزا به کودک بی‌‌‏سرپرست زیر ۱۸ سال اجازه می‌‌‌‏دهد که با حمایت شهروند یا مقیم دائم استرالیا و یا شهروند نیوزلند، به استرالیا برود و به طور دائم در استرالیا زندگی کند.

این کودک باید خارج از استرالیا باشد و اسپانسر‌‏های وی که در استرالیا زندگی می‌‌‌‏کنند حامی مالی او باشند.

امیدواریم مطلب راههای مهاجرت به استرالیا برای شما مفید بوده باشد. در صورت داشتن پرسش در این زمینه می توانید با ما در ارتباط باشید . در مطلب دیگری اقدامات اولیه پس از ورود به استرالیا را برای شما تازه مهاجران آماده کرده ایم .

  • اقدامات پس از ورود به استرالیا

    اقدامات پس از ورود به استرالیا

    اقدامات پس از ورود به استرالیا برای مهاجرین تازه وارد به کشور استرالیا. این مطلب راهنمای م…
  • شهروندی استرالیا

    تابعیت کشور استرالیا

    تابعیت کشور استرالیا یا شهروندی استرالیا شرایط خاصی دارد.در این مطلب قوانین تابعیت کشور اس…
بارگذاری در استرالیا

۲ نظرات

  1. Monire mousavi

    بهمن ۳۰, ۱۳۹۵ at ۱۲:۵۵ بعد از ظهر

    Salam va khaste nabashid man soali dashtam shoma dar tehran namayandegi darid kojast?

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ اسفند ۹ام, ۱۳۹۵ ۵:۴۶ بعد از ظهر:

    درود
    خیر دوست گرامی ، دفتر نمایندگی داخل ایران نداریم .

    با سپاس

    [پاسخ]

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *