صفحه اصلی مهاجرت آمریکا ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا

22 خواندن ثانیه
۲۷
0
172

در این مطلب اطلاعات راهنمای ویزای توریستی امریکاویزای توریستی با دعوتنامه,ویزای دیدار اعضای خانوادهفرم ویزای توریستی آمریکا – نحوه گرفتن ویزای توریستی امریکا – مراحل ویزای توریستی آمریکا – ویزای b2 امریکا – مدارک ویزای توریستی آمریکا – اقدام برای ویزای توریستی آمریکا – مشاوره ویزای توریستی آمریکا – مشاوره ویزای آمریکا – مشاوره اخذ ویزا آمریکا را می توانید مشاهده نمایید. با گروه مهاجرتی پارس مهاجر همراه باشید.

ویزای توریستی آمریکا
ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی یکی از انواع ویزای مهاجرت آمریکا است. این مطلب را برای آن دسته از دوستانی آماده کرده ام که قصد دارند به آمریکا سفر کنند. سفری با هدف توریستی و یا دیدار با خانواده، فامیل و یا دوستان . برای سفر توریستی به آمریکا ایرانی ها نیاز به دریافت ویزا دارند . به همین منظور باید درخواست ویزای B2 که در دسته بندی ویزاهای غیر مهاجرتی قرار دارد بدهند. اما برای ویزای توریستی آمریکا از کجا و چه طور باید شروع کرد ؟ چه مراحلی باید طی شود تا ویزا را دریافت کنیم ؟ مدارک مورد نیاز ویزای توریستی آمریکا کدام ها هستند ؟ آیا برای انجام این کار نیاز به مشاور دارم ؟

لاتاری

همانطور که گفته شد ویزای B2 یا همان توریستی در دسته ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا قرار دارد و هیچ گاه این ویزا قابل تبدیل به گرین کارت نیست و نمی تواند شروع پرونده مهاجرت برای شخص متقاضی باشد . معمولا ویزاهای توریستی یا توسط آزانسها برای افراد گرفته می شود و یا خود فرد شخصا درخواست دریافت ویزای b2 را می دهد .

اولین مرحله درخواست ویزای توریستی پر کردن فرم ds-160 است . در این فرم شما اطلاعات فردیتون را باید وارد کنید و این فرم را تکمیل کنید . اطلاعاتی از قبیل اطلاعات هویتی – آدرسها – سفرهای قبلی به آمریکا – هدف از سفر – خانواده – تحصیلات و کار – و چند سوال امنیتی در این فرم را باید پاسخ دهید .

لاتاری ۲۰۱۸

برای پر کردن فرم ds-160 به آدرس زیر مراجعه کنید .

https://ceac.state.gov/genniv/

یکی دیگر از ملزومات فرم عکس است . شما باید عکس با مشخصات مورد نظر را تهیه کنید و هنگام ثبت نام فرم آپلود نمایید .

مشخصات عکس مورد نظر را می توانید در لینک زیر مشاهده نمایید. این عکس همانند همان عکس لاتاری است .در لینک زیر می توانید مشخصات تصویر مورد نیاز را داشته باشید .

سایر تصویر ۶۰۰*۶۰۰ پیکسل ( حدود ۵ سانتی متر در ۵ سانتی متر ) 

عکس لاتاری
عکس برای سفارت آمریکا

 

بعد از اینکه فرم را تکمیل و ارسال کردید ، باید برای مصاحبه از سفارت مورد نظرتان وقت بگیرید . زمان مصاحبه در سفارتهای ارمنستان – امارات و ترکیه می توانید با زبان فارسی مصاحبه خود را انجام دهید . در پایان و پس از تکمیل فرم یک کد به شما می دهد که از آن کد برای گرفتن وقت از سفارت باید استفاده کنید .

در روز مصاحبه هم باید اصل و ترجمه مدارک شناسایی و مدارک و اسناد مالی که نشان دهنده این باشه که هزینه سفر را دارید و همچنین مدارکی که نشان دهد شما به ایران باز خواهید گشت را همراه داشته باشید.مدارکی که مورد نیاز هست و بودنشان به دریافت ویزای شما کمک می کند شامل مدارک زیر است :

  • اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی
  • اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل
  • ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
  • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطبیا نظام مهندسی،
  • جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و…
  • ترجمه سوابق بیمه
  • ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
  • خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
  • نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement
  • پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین ممهور به مهر شعبه مرکزی بانک
  • ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت
  • دو عدد عکس ۵*۵ رنگی زمینه سفید
  • برگه تاییدیه فرم DS-160 Confirmation Page
  • برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation

نمونه ویزا صادر شده توسط سفارت آمریکا 

ویزای امریکا با دعوتنامه
ویزای امریکا با دعوتنامه

۱- “R” یعنی پاسپورت عادی و B1/B2 نوع ویزا براساس هدف از سفر که توریستی میباشد را مشخص میکند.
۲- کنترل کنید تاریخ تولد شما به میلادی درست درج شده باشد.
۳- شهر محل صدور ویزای شماست.
۴- کنترل کنید نام و فامیل شما درست درج شده باشد.
۵- کنترل کنید شماره گذرنامه شما درست درج شده باشد.
۶- تاریخ اول نشانده تاریخ صدور ویزای شماست و تاریخ دوم آخرین تاریخ برای ورود به ایالات متحده می باشد. ( ۳ماه)
۷- در این قسمت ممکن است مشخصات اضافی لازم در ویزا نظیر تاریخ Clearance (اجازه صدور) و غیره درج شده باشد.
۸- در این قسمت اجازه دفعات ورود شما به مرزهای ایالات متحده می باشد. “۱” یکبار ورود “۲” دوبار ورود، M چندین بار ورود.

متقاضیان دریافت ویزا می توانند برای از خدمات گروه پارس مهاجر در این زمینه استفاده نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .

 

  • ثبت نام لاتاری 2019

    ثبت نام لاتاری 2019

    ثبت نام لاتاری 2019 آمریکا – اطلاعات کامل لاتاری ،راهنمای ثبت نام لاتاری 2019 یا هما…
  • ویزای سرمایه گذاری آمریکا eb5

    ویزای سرمایه گذاری آمریکا eb5

    ویزای سرمایه گذاری آمریکا eb5 یکی از راههای مهاجرت به آمریکا است. از طریق ویزای eb5 و سرما…
  • تحصیلات ابتدایی در آمریکا

    راهنمای تحصیل در مدارس آمریکا

    راهنمای تحصیل در مدارس آمریکا برای مهاجرین تازه وارد به کشور آمریکا. در این مطلب اطلاعاتی …
  • قوانین رانندگی در کالیفرنیا

    قوانین رانندگی در کالیفرنیا

    قوانین رانندگی در کالیفرنیا,در این مطلب آیین نامه رانندگی کالیفرنیا فارسی را می توانید مطا…
  • ویزای تحصیلی امریکا

    ویزای تحصیلی آمریکا

    ویزای تحصیلی آمریکا,اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا,در این مطلب راهنمای ویزای دانشجویی آمریکا…
  • اردور و پیش غذاهای آمریکایی

    اردور و پیش غذاهای آمریکایی اردور یا همان پیش غذا (pish ghaza) یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا…
بارگذاری در آمریکا

۲۷ نظرات

  1. مهدی

    خرداد ۱۳, ۱۳۹۴ at ۳:۰۱ بعد از ظهر

    ۱سلام اقا شایگان کیس ازدواج چطوری پیدا کنیم،میشه به این فامیلمون بگم یه خانومو پیدا کنه،چطوری باهاش ازدواج کنم اون که امریکاست من که ایرانم،راستی د مورد این پیشنهاد کاری هم یه توضیحی بدید ممنون میشم

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ خرداد ۱۳ام, ۱۳۹۴ ۶:۳۴ بعد از ظهر:

    درود
    باید شخص را پیدا کنید که سیتیزن آمریکا باشه و یا گرین کارت داشته باشه و باهاش ازدواج کنید . چطور پیدا کردنش با خودتان هست . می توانید از فامیل خودتان کمک بگیرید در این زمینه . اگر کیس مورد نظر را پیدا کردید توی ایران و یا کشور دیگه باهاش عقد رسمی می کنید و ایشان به آمریکا که رفتند درخواست ملحق شدن شما را به خودشان می دهند که چیزی بین یک تا دو سال به طول می انجامد . اگر شخص مورد نظر گرین کارتی باشد چیزی حدود ۵ سال طول خواهد کشید .
    اگر سیتیزن باشد هم می توانید از طریق ویزای نامزدی هم اقدام نمایید و وارد آمریکا شوید و بعد از ورود به آمریکا ۹۰ روز وقت دارید با ایشان ازدواج کنید در غیر این صورت باید از آمریکا خارج شوید.

    پیشنهاد کاری کمی سخت است . چون کارفرما باید نشان دهد در آمریکا شخص بیکاری وجود ندارد که تخصص مورد نظرشان را که برای اآن کار میخواهند شما را به آمریکا دعوت کنند داشته باشد به همین دلیل نیاز است کسی خارج از آمریکا بیاید و آن کار را انجام دهد . .

    [پاسخ]

    پاسخ

  2. مهدی

    خرداد ۱۳, ۱۳۹۴ at ۱۱:۲۵ بعد از ظهر

    lمرسی اقا شایگان مارو به خاطر سری پیش ببخش شرمنده. یعنی کیس من اگر تو امریکا باشه باید از طریق ویزای نامزدی برم امریکا؟گرفتن ویزای نامزدی چقدر طو میکشه ؟ممنونم

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ خرداد ۱۵ام, ۱۳۹۴ ۹:۴۷ بعد از ظهر:

    درود
    ویزای نامزدی مربوط به شهروند آمریکا می باشد . و زمان آن یک تا دو سال می باشد معمولا

    [پاسخ]

    پاسخ

  3. محمد

    خرداد ۱۷, ۱۳۹۴ at ۷:۵۶ بعد از ظهر

    با سلام خدمت شما و تشکر زیاد به خاطر اینکه بدون هیچ چشم داشتی اطلاعاتتونو در اختیار کاربرای سایت میذارید
    چن تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
    اول اینکه من یه جایی خوندم که ویزای توریستی هم قابلیت تبدیل به گرین کارتو داره. میخواستم بدونم به جز ویزای b2 ویزای توریستی دیگه هم داریم
    دوما برای گرفتن این ویزا حدودا چقدر باید هزینه کرد و اینکه چه مدارکی لازم داره منظورم سند ملکیت و … هست
    سوما اعتبار این ویزا چه مدته؟ قابل تمدیده؟ اگه یک بار تونستیم بگیریم خواستیم دوباره اقدام کنیم همون مراحل دفعه اول باید طی بشه؟
    اخرین سوالم هم شاید شما اونقد دربارش ندونین ولی میخوام به طور تقریبی بگین هزینه یه سفر ۱۰ روزه به امریکا چقدره؟ میدونم هزینه شهرها و هتل ها با هم فرق میکنه ولی شما میانگینشو بگیر و بگو
    بازم ممنون بابت پاسگوییتون

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ خرداد ۱۸ام, ۱۳۹۴ ۹:۳۱ قبل از ظهر:

    درود
    ویزاهای کشور آمریکا دو دوسته بندی دارند . ویزاهای مهاجرتی و ویزاهای غیر مهاجرتی که ویزای توریستی در دسته غیر مهاجرتی قرار دارد پس به خودی خود نمی تواند به گرین کارت تبدیل شود . ویزای توریستی همان B-2 است .

    هزینه ای که دارد ۱۶۰ دلار هزینه ویزای b-2 است . ابتدا فرم ds-160 را تکمیل می کنید . بعد از آن عکس را آپلود می کنید . بعد باید از سفارت آمریکا وقت بگیرید .
    مدارک مورد نیاز هم مدارکی هست که نشان دهنده بازگشت شما به ایران باشد و همچنین مدارکی باشد که نشان دهد شما مشکل مالی ندارید .

    ویزاهای آمریکا شش ماهه صادر می شوند معمولا . بله در هر سری باید همین مراحل طی بشه اما اگر شما در پاسپورتتون ویزای آمریکا داشته باشید و آمریکا رفته و آمده باشید در دفعات بعدی سفارت زیاد سخت نمیگیرد برای کیس شما و دفعات بعد راحتتر ویزا صادر میکند .

    هزینه هم من دقیق خبر ندارم چون طبق فرموده های خودتان کاملا متفاوت است .اما پروازهای آمریکا از حدودهای ۳ تومن شرع میشه بالا البته یک مسیر هتل ها و پروازهای داخلی و … هم باید بهش اضافه کرد . ولی به صورت حداقلی شما باید حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون برای حداقلها داشته باشید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  4. بابک

    مرداد ۳, ۱۳۹۴ at ۱۱:۱۸ قبل از ظهر

    سلام من دختر آشنا شدم در آمریکا و نزدیک به شش ماه هست که با رابطه داریمو تلفن و‌غیره ،،مهر هم داریم میریم ترکیه ،،، ایشون از آمریکا میان و من از ایران میرم،،اختلاف سنی ما یه مقدار زیاده ،، میخواستم بدونم در وحله اول مشکلی واسه اعلام نامزدی و گرفتن وبزاای نامزدی ندارم ،،،
    دوم اینکه میخواستم فعلا از طریق ویزای توریستی برم آمریکا فعلا ،،،،
    میخواستم بدونم چقدر میشه خرجش و آژانسی اگه مد نظر هست بهم معرفی کنید ،،،
    من مشهد هسنم و اگه همکارایی دارید ممنون میشم معرفی کنید ،،،
    هزینه های ویزا هم اگه بگید ممنون میشم

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مرداد ۴ام, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ بعد از ظهر:

    درود دوست عزیز
    ویزای نامزدی به خودی خود ویزای مهاجرتی نیست دوست گرامی شما با ویزای نامزدی وارد آمریکا می شوید و سه ماه وقت دارید که با همین شخص ازدواج کنید در غیر این صورت باید از آمریکا خارج شوید .
    مورد دوم اینکه شما برای اینکه درخواست ویزای نامزدی بدین باید ثابت کنید که با هم نامزد هستید . داشتن عکسهای دو نفره تماس ها و پیام ها رد و بدل شده در شبکه های اجتماعی و تلفن

    هزینه ویزای سفر توریستی هم کاملا به خودتان بستگی دارد. اما حدود دو میلیون پانصد به بالا برای بلیط باید کنار بگذارید . البته برگشت هم باید بگیرید . هزینه هتل و رفت و آمد و اینکه چه مدت قصد ماندن دارید . در هتل می مانید یا خانه آشنا و …

    [پاسخ]

    پاسخ

  5. فرناز

    شهریور ۱۶, ۱۳۹۴ at ۱۰:۵۱ قبل از ظهر

    با سلام و خسته نباشید در مورده ویزای توریستی سوالی داشتم محبت کنید من را راهنمایی بفر مایید ا )مدارک اسناد مالی شامل سپرده بانکی و پول پبش رهن یک خانه و اتومبیل هم می شود ۲) اگر شوهر در ایران بماند و من همراه پسر ۱۰ ساله هم تقا ضای ویزا بدهم چقدر شانس گرفتن ویزا رو دارم؟ باسپاس فراوان

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ شهریور ۱۶ام, ۱۳۹۴ ۵:۳۸ بعد از ظهر:

    درود
    عرض کنم خدمتتون شما برای ویزای توریستی باید نشان دهید که به ایران باز میگردید. این امر با داشتن شغل مناسب در ایران یا وابستگی خانوادگی قابل نشان دادن است.
    اگر سابقه شغلی داشته باشید بهتر است.
    که با پسرتان میخواهید بروید کمی شانستان را پایین میاورد. چون این امکان دارد که شما اصلا با همسرتان زندگی نکنید و بخواهید به همراه فرزندتان به آمریکا بروید و انجا بمانید.
    باید وضعیت را جوری نشان دهید که قصد بازگشت به ایران را دارید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  6. فرناز

    شهریور ۱۶, ۱۳۹۴ at ۱۰:۵۴ قبل از ظهر

    لطفا در صورت امکان جواب سوال های من رو به ادرس ایمیلم بفرستید با تشکر

    [پاسخ]

    پاسخ

  7. مصطفی

    مهر ۱۱, ۱۳۹۴ at ۷:۴۳ بعد از ظهر

    سلام لطفا بفرمایید سند خانه باید حداقل در چه حد باشد و چطور کارشناسی اش می کنند؟ منظورم اینه که آیا قیمت خانه برایشان مهم است یا مثلا اگر خانه در شهر بسیار کوچکی باشد ایراد نمی گیرند یا حتی خانه در شهر متوسطی مثل سمنان باشد ولی قیمتش ۹۰ میلیون تومان باشد؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مهر ۱۲ام, ۱۳۹۴ ۴:۵۰ بعد از ظهر:

    درود
    سند خانه بیشتر به این عنوان مورد استفاده قرار میگیرد که نشان دهید شما اموالی در ایران دارید که به خاطر آنها به ایران باز خواهید گشت. ارزش مالی انها از اهمیت کمتری برخوردار است .

    [پاسخ]

    پاسخ

  8. مصطفی

    مهر ۱۱, ۱۳۹۴ at ۷:۵۲ بعد از ظهر

    سلام . معمولا این طور است که کشور توریستی مقصد به توریست میگوید میانگین حساب بانکی شما در ایران در شش ماه اخیر حداقل باید معادل فلان هزار دلار باشد. آمریکا چه رقمی را برای حداقل میانگین شش ماهه در نظر گرفته است؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مهر ۱۲ام, ۱۳۹۴ ۴:۵۳ بعد از ظهر:

    درود
    کشوری اعلام نمی کند که شما باید حداقل فلان مقدار در حسابتان داشته باشید یا این مقدار گردش داشته باشید .
    چون یک نفر شاید شش ماه بخواهد در آمریکا بماند اما شخصی ده روز . قرار نیست که هر دوی این اشخاص مبلغ یکسان در حسابشان داشته باشند .
    گردش حساب شما باید به صورت معقول باشد . اگر حسابی باشد که اصلا گردش نداشته باشد معتبر نیست .
    در مورد موجودی هم بسته به تعداد روزهای درخواست ویزا متفاوت است .ولی معمولا مناسب است چیزی حدود ۳۰ میلیون به بالا در حساب باشد .

    [پاسخ]

    مصطفی پاسخ در تاريخ مهر ۱۲ام, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ بعد از ظهر:

    سپاسگذارم

    [پاسخ]

    پاسخ

  9. نازیلا

    خرداد ۲۹, ۱۳۹۵ at ۱۱:۵۶ قبل از ظهر

    سلام
    آیادعوتنامه اقوام مورد نظر در جلسه سفارت باید به همراه داشته باشیم؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ خرداد ۲۹ام, ۱۳۹۵ ۳:۲۸ بعد از ظهر:

    درود
    اجباری به داشتن دعوتنامه نیست . بدون دعوتنامه هم می شود . فقط اطلاعات شخص دعوت کننده تان مورد نیاز است .

    [پاسخ]

    پاسخ

  10. keyvan

    مرداد ۲۱, ۱۳۹۵ at ۸:۳۱ بعد از ظهر

    ba salam khedmate shoma, age lotf konid be in soale man javab bedid mamnon misham … kasani ke dar oropa panahande shodan va javab gereftan vase raftan be amrik mitonan viza kar begiran ya karo tahsilo baham merc

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مرداد ۲۳ام, ۱۳۹۵ ۰:۵۱ قبل از ظهر:

    درود دوست گرامی
    برای گرفتن ویزای کار آمریکا شما باید کارفرما پیدا نمایید . و کارفرما برای شما درخواست بدهد .
    برای تحصیل هم باید از دانشگاه پذیرش بگیرید و درخواست ویزای تحصیلی بدهید . اگر اقامت دائم و یا پاسپورت اروپایی گرفته باشید راحتتر می توانید ویزا دریافت نمایید .

    [پاسخ]

    پاسخ

  11. نیلو

    آذر ۹, ۱۳۹۵ at ۰:۰۶ قبل از ظهر

    باسلام واحترام
    بنده جهت وضع حمل درآمریکاواخذتابعیت خاک برای نوزادم قصداخذویزای توریستی باتفاق دخترکوچکم دارم،آ یابرای خانمهای باردار۶ماهه ویزای توریستی صادرمیشود؟درصورت مثبت بودباشرایط زیرویزاصادرمیشود؟
    ۱٫گردش حساب خوب بانکی ۲٫دارای سابقه ۱۰ساله (ماهانه )بیمه تامین اجتماعی درقالب مشاغل خانگی تاکنون ۳٫برنامه مسافرتی تور جهت دیدوبازدیدبستگان در۲ایالت ۴٫تمکن مالی مناسب توسط همسرم با سپرده های بلندمدت بانکی(معادل۴۰هزاردلار) وسند۶دانگ مالکیت دررهن بانک ۵٫فاقدسندمالکیت میباشم.۶٫فاقد شغل رسمی میباشم۷٫ تحصیلات دانشگاهی ام به اتمام رسیده ودرحال حاضردیگرمشغول به تحصیل دردانشگاه نمیباشم.۸٫عدم سابقه ویزای شینگن
    ضمناهمسربنده درایران خواهندبودوتابرگشت من قصدمسافرت ندارند.

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ آذر ۹ام, ۱۳۹۵ ۲:۲۷ قبل از ظهر:

    درود بر شما
    احتمال صادر کردن ویزا با شرایطی که میفرمایید بالا نیست . مخصوصا اگر متوجه شوند که باردار هستید شانس دریافت ویزا به خودی خود کمتر می شود . چون مشخص هست هدف از سفر به دنیا اوردن فرزند در این کشور هست .

    [پاسخ]

    پاسخ

  12. reza

    آذر ۲۶, ۱۳۹۵ at ۱۱:۵۲ بعد از ظهر

    با سلام وعرض ادب
    میخواستم بدونم اصل دعوت نامه جهت ارایه به سفارت امریکا لازمه یا کپی اون ازطریق ایمیل کفایت میکنه

    [پاسخ]

    پاسخ

  13. محمدرضا

    دی ۱۶, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۳ قبل از ظهر

    سلام خدمت اقای شایگان.ممنون میشم اگه سوالمو جواب بدین.میخواستم بدونم اگرموفق به اخذ ویزای توریستی امریکا شدیم با این ویزا میشود به مدت ۶ ماه در امریکا بمانیم و به تمام ایالتاش سفر کنیم یا نه؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ دی ۲۹ام, ۱۳۹۵ ۴:۰۳ قبل از ظهر:

    درود
    بله ویزای توریستی مریکا شش ماه اعتبار دارد و میتوانید شش در آمریکا بمانید و به تمام ایالتهای آن سفر نمایید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  14. محسن

    دی ۲۰, ۱۳۹۵ at ۱۲:۳۲ بعد از ظهر

    سلام و واقعا خسته نباشيد،خواهر من كرين كارت أمريكا رو داره و ١سال ديكه هم سيتيزن ميشه،برامون ميخواد دعوت نامه بفرسته كه براي ويزاي توريستي اقدام كنيم،من و برادرم هر دو مجرديم،كواهي اشتغال،تمكن مالي بانك،سند خانه و زمين به نام،و غيره رو داريم،البته سابقه ويزاي شينكن رو نداريم،حالا بنظر جنابعالي با توجه به مجرد بودن هر دوتامون شانسمون براي ويزاي توريستي خيلي كم ميشه؟و اينكه اكه باهم اقدام كنيم در يك زمان،ايا شانسمون كم ميشه يا نه؟ممنونم

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ دی ۲۹ام, ۱۳۹۵ ۴:۰۱ قبل از ظهر:

    درود بر شما
    بله مجرد بودنتون و نداشتن ویزای شنگن امتیاز منفی هست در پرونده شما .تک تک اقدام کردن بهتر هست .

    [پاسخ]

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *