صفحه اصلی مهاجرت آمریکا اجاره خانه در آمریکا

اجاره خانه در آمریکا

10 خواندن ثانیه
۳۰
0
168

اجاره خانه در آمریکا یا به قول دوستان اجاره منزل در آمریکا کار خیلی سختی نیست . تفاوتی خاصی هم در اجاره آپارتمان در آمریکا و اجاره خانه در امریکا نیست. در این مطلب قیمت اجاره خانه در امریکا سایتهای اجاره خانه در آمریکا و سایتهای متفاوت و مربوط به این موضوع رو برای شما دوستان عنوان می کنیم . این مطلب میتواند راهنمای بسیار خوبی برای افرادی که به تازگی به آمریکا مهاجرت کرده اند باشد . پس با ما همراه باشید .

اجاره خانه در آمریکا

اجاره خانه در آمریکا
اجاره خانه در آمریکا

به بهانه اعلام نتایج لاتاری این مطلب را برای شما دوستان آماده کرده ایم . امیدواریم از آن استفاده کافی را ببرید.

یکی از بهترین سریعترین و کم خرجترین راههای پیدا کردن خانه ها و آپارتمانهای اجاره در کشور آمریکا استفاده از سایتهای مسکن است. با استفاده از این وبسایتها میتوانید به راحتی میتوانید اطلاعات کاملی از خانه و آپارتمان مورد نظر پیدا کنید . از مساحت خانه گرفته ، تا رنج قیمتی اجاره ماهانه، مبله بودن یا خیر، آدرس دقیق با استفاده از گوگل مپ و استریت ویو و … خوب یا بد بودن منطقه ، نحوه دسترسی به مراکز مهم مدارس و …

لاتاری

یکی از محبوبترین وبسایتها برای یافتن خانه یا آپارتمان وبسایت http://www.craigslist.org/ است . شما با مراجعه با این وبسایت به راحتی میتوانید اطلاعات لازم خود را به دست بیاورید . پس از ورود به سایت شهر مورد نظر رو انتخاب می کنید و بعد از آن کزینه آپارتمان.خانه و در آخر میتوانید سرچ کلی و جزئی انجام دهید بر اساس اتاق خواب، قیمت و …

سایتهای دیگر :

http://www.apartments.com/

http://www.zillow.com/

http://hotpads.com

هزینه اجاره خانه در آمریکا :

قیمت کرایه خانه در آمریکا به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهمترین آنها شهر و ایالات مورد اقامت هست. شهر هر چه بزرگتر باشد هزینه اجاره مسکن در آن بالاتر است. برای مثال شهر نیویورک بالاترین هزینه ها را برای کرایه منزل دارند. اما کرایه یک آپارتمان دو خوابه در شهرهای کوچک ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار است در صورتی که این قیمت در شهرهای تقریبا بزرگ همانند دالاس چیزی حدود ۱۳۰۰ دلار است.

یک سری موارد هست برای دوستانی که تازه وارد آمریکا شده اند . متاسفانه مهاجرین تازه وارد به آمریکا که کردیت درست ندارند به راحتی نمی توانند خانه یا آپارتمان مورد علاقشون رو پیدا کنند . چون خیلی از صاحبخونه ها به این طور افراد خانه کرایه نمی دهند . مگر بیشتر از حد معمول هزینه کنید و یا اینکه پول چند ماه را پیش بدهید . و این مشکل تا زمانی که اعتبار خوبی با حساب بانکیتان کسب کنید ادامه خواهد داشت. افرادی هم که برای کوتاه مدت قصد دارند خانه اجاره کنند میتوانند در سایتی مثل airbnb موارد خوبی پیدا کنند.

لاتاری ۲۰۱۸

چند نکته هم بگم برای دوستان تازه وارد که شاید وضیع مالی خیلی خوبی نداشته باشند ،  لطفا در بدو ورود دنبال خانه های شیک از این حرفها نباشید یا مثلا خانه چند خوابه با فلان و بهمان، و حتما در انتخاب خانه و خرج کرد خود حساب و کتاب درست داشته باشید تا خدایی نکرده دچار مشکل مالی نشوید و در کشور غریب آواره نباشید .

هر کس از امیدوارم مطلب اجاره خانه در آمریکا برای دوستان مهاجر مفید باشه ، اگر دوستان سوالی داشته باشند خوشحال میشم کمکشون کنم

پیروز باشید.

  • ویزای سرمایه گذاری آمریکا eb5

    ویزای سرمایه گذاری آمریکا eb5

    ویزای سرمایه گذاری آمریکا eb5 یکی از راههای مهاجرت به آمریکا است. از طریق ویزای eb5 و سرما…
  • تحصیلات ابتدایی در آمریکا

    راهنمای تحصیل در مدارس آمریکا

    راهنمای تحصیل در مدارس آمریکا برای مهاجرین تازه وارد به کشور آمریکا. در این مطلب اطلاعاتی …
  • قوانین رانندگی در کالیفرنیا

    قوانین رانندگی در کالیفرنیا

    قوانین رانندگی در کالیفرنیا,در این مطلب آیین نامه رانندگی کالیفرنیا فارسی را می توانید مطا…
  • ویزای تحصیلی امریکا

    ویزای تحصیلی آمریکا

    ویزای تحصیلی آمریکا,اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا,در این مطلب راهنمای ویزای دانشجویی آمریکا…
  • اردور و پیش غذاهای آمریکایی

    اردور و پیش غذاهای آمریکایی اردور یا همان پیش غذا (pish ghaza) یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا…
  • پارک ملی امریکا

    پارکهای ملی آمریکا

    پارکهای ملی آمریکا, کشور آمریکا کشوری است با تعداد زیادی از پارکهای ملی ثبت شده. بی شک میت…
بارگذاری در آمریکا

۳۰ نظرات

  1. علی

    فروردین ۱۵, ۱۳۹۴ at ۲:۳۱ بعد از ظهر

    باسلام. اقای شایگان اگر برنده شدم وقتی وارد فرودگاه آمریکا شدیم چکارکنیم کجا بریم چطور میشه بمحض ورودخانه کرایه کرد. باتشکرازشما

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ فروردین ۱۵ام, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ بعد از ظهر:

    درود
    شما قبل از رفتن باید سری به سایتهای مختلف بزنید و در هر شهری که قصد اقامت دارید ، یه هاستل یا مهمان خانه با قیمت مناسب پیدا کنید . که بعد از ورود به آمریکا برای سکونت موقت به آنجا بروید. بعدش با مراجعه به سایتهای مختلف اجاره خانه دنبال خانه مورد نظر خود باشید ( البته از ایران هم میتوانید خانه های مورد نظر خود را نشان کنید ). از مشاوران املاک هم میتوانید کمک بگیرید. فقط این مورد رو باید یادآوری کنم که به افرادی که کردیت ندارند معمولا به سختی خانه کرایه می دهند و یا پول چند ماه را پیش پیش میگیرند.

    [پاسخ]

    پاسخ

  2. علی

    فروردین ۲۰, ۱۳۹۴ at ۲:۵۱ بعد از ظهر

    باسلام باسپاس ازراهنمایی شما لطفا درموردکلمه کردیت بیشتر توضیح بدهید(معنی)؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ فروردین ۳۰ام, ۱۳۹۴ ۲:۲۵ بعد از ظهر:

    درود
    اعتباری است که در بانکهای آمریکا دارید . علاوه بر آن به سابقه زندگی شما در آمریکا نیز بر میگردد( در مورد تخلفات مختلف )

    [پاسخ]

    پاسخ

  3. مهدی

    فروردین ۲۱, ۱۳۹۴ at ۱۲:۰۳ بعد از ظهر

    خیلی ممنون.
    اطلاعات خوبی بودند.
    تشکر

    [پاسخ]

    پاسخ

  4. AT

    فروردین ۳۰, ۱۳۹۴ at ۸:۳۷ قبل از ظهر

    سلام . من شنیدم دولت آمریکا یک شهرک برای کسانی که تو لاتاری برنده میش درست کرده که خانه های اونجا برای اجاره ارزونتر در میاد.این درسته؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ فروردین ۳۰ام, ۱۳۹۴ ۲:۲۵ بعد از ظهر:

    درود
    خیر دوست عزیز همچین موردی صحت ندارد .
    موفق باشید .

    [پاسخ]

    پاسخ

  5. soma

    اردیبهشت ۸, ۱۳۹۴ at ۹:۴۳ قبل از ظهر

    سلام …

    ایا دولت آمریکا برای پیدا کردن شغل به افراد پذیرفته شده کمک میکند؟
    وافراد که قصد تحصیل دارند میتوانند سریع وارد دانشگاه شوند؟؟؟؟
    پیشاپیش سپاسگزارم برای راهنمایتون.

    [پاسخ]

    پاسخ

  6. YAHYA8173

    اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۴ at ۹:۰۹ قبل از ظهر

    سلام یک سوال برای تمکن مالی که یک پرینت از حساب بانکیمونو باید برای سفارت بببریم بعد از قبولی لاتاری ایا این برگه رو از بانک گرفتیم باید ترجمه بشه و به تائید وزارت امور خارجه برسه یا همون برگه اولی بانک مربوطه کفایت میکنه

    [پاسخ]

    پاسخ

  7. sasan

    اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۴ at ۳:۱۶ بعد از ظهر

    سلام من و همسرم هم قبول نشدیم
    امکان داره چند روز آینده چک کنیم نتایج تغییر کرده باشه
    امکان داره راههای مطمئن تری برای مهاجرت یک خانواده سه نفری رو معرفی کنید
    باتشکر از شما دوست عزیز بابت پاسخهاتون

    [پاسخ]

    پاسخ

  8. marsini

    اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۴ at ۲:۱۳ قبل از ظهر

    سلام خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون واقعا در حق ماها لطف میکنین. یه سوال داشتم خدا رو شکر اسمم تو لاتاری در اوومده میخواستم بدونم از الان به بعد چکار باید بکنم از چه طریق زمان مصاحبه به من اعلام میشه اوون فرم ۲۶۰که فرمودین رو کی باید پر کنم؟ باز هم سپاسگزار هستم

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ اردیبهشت ۲۰ام, ۱۳۹۴ ۹:۴۳ قبل از ظهر:

    درود
    از طریق فرم موجود در صفحه زیر با ما تماس بگیرید برای مشاوره
    http://bm-kerman.ir/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C/

    [پاسخ]

    پاسخ

  9. عسل

    اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۴ at ۱۱:۲۶ بعد از ظهر

    من یه سوال دارم برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم اما اینکه مهلت اعتبار گذرنامه ام دو سال گذشته آیا میتونم با همین اطلاعات فرم رو پر کنم یا باید پاس جدید بگیرم و بعد اقدام کنم،
    مرسی

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ اردیبهشت ۲۹ام, ۱۳۹۴ ۰:۱۷ قبل از ظهر:

    درود
    خیر . شما توی فرم در قسمت document type گزینه other document رو انتخاب کنید تا فعلا نیازی به وارد کردن شماره پاسپورت نداشته باشید . اما زودتر برای دریافت پاسپورت جدید اقدام کنید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  10. مریم

    مرداد ۱۸, ۱۳۹۴ at ۹:۴۴ قبل از ظهر

    سلام خدمت جنابعالی
    من و همسرم از طریق eb3 میخواهیم مهاجرت کنیم آیا شما در این زمینه فعالیت می کنید ؟؟ ما میخواستیم معایب این روش را بدانیم به غیر از ان یک سال کار نامناسب که همسرم مشکلی با آن ندارد این روش چه معایبی دارد ؟ آیا گرین کارت با این روش تفاوتی با گرین کارت های دیگر دارد ؟ با این گرین کارت بعدا میتوانیم در دانشگاه تحصیل و یا حتی کار کنیم ؟ من و همسرم هر دو کارشناسی ارشد هستیم اما شرایط مهاجرت تحصیلی نداریم و آیا در صورت داشتن پول کافی اجازه خرید خانه داریم ؟ چون ما دو تا فرزند داریم و خانه مناسب برای ما خیلی مهم است لطفا معایب این روش را به ما بگویید
    بسیار از پاسخدهی شما ممنونم

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مرداد ۱۸ام, ۱۳۹۴ ۱:۲۱ بعد از ظهر:

    درود دوست گرامی
    eb3 خودش به چند بخش تقسیم میشه . شما از کدام زیر شاخه قصد مهاجرت دارید؟
    تخصص – غیر متخصص – حرفه ای؟
    در تمام موارد بالا شما نیاز به کارفرما دارید . اگر شما برای eb3 unskilled worker قصد اقدام دارید . ( سیستمی که چند مدتی هست تبلیغ میشه یک سال کار کردن در پیتزا فروشی و یا کشتارگاه ) با پرداخت چیزی حدود ۶۰ هزار دلار . این امر از لحاظ قانون آمریکا کاملا دارای مشکل هست. چون در سیستم eb3 شخص درخواست کننده نباید هیچ هزینه ای رو بپرداازد و کارفرما باید خودش تمام هزینه ها را بپردازد . البته اقدام کردن از این روش کاملا به خودتان مربوط هست .
    اما در پاسخ به سوالهای شما باید عرض کنم افرادی که ویزای eb3 میگیرند بعد از ورود به آمریکا درخواست گرین کارت می دهند . و این گرین کارت هیچ تفاوتی با بافی پروسه ها ندارد.
    شما با داشتن گرین کارت اجازه کار تحصیل ورود خروج – خرید و کرایه خانه و اتومبیل و … را خواهید داشت .

    [پاسخ]

    پاسخ

  11. مریم

    مرداد ۱۸, ۱۳۹۴ at ۹:۰۵ بعد از ظهر

    سلام
    برای من باور کردنی نیست به این سرعت پاسخ میدهید من برای همین سرعت پاسخدهی به مشاوره شما اعتماد کردم
    ضمن تشکر از لطف شما ما قصد داشتیم از طریق کارگر غیر حرفه ای همان که فرمودید با پرداخت ۶۰ هزار دلار مهاجرت کنیم اما به هیچ وجه نمی دانستم غیر قانونی است من از همین موسسات تحقیقات زیادی کردم و به هیچ عنوان در مورد غیر قانونی بودن مطلبی نشنیده بودم آیا امکان مهاجرت از همین طریق و به روش قانونی آن وجود دارد ؟ و کلا در این زمینه شما قرداد مشاوره با ما می بندید ؟؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مرداد ۱۹ام, ۱۳۹۴ ۳:۳۶ بعد از ظهر:

    درود دوست گرامی
    روش قانونی بدین نحو هست که شما باید کارفرما در آمریکا پیدا کنید. بعد کارفرما سه نوبت در روزنامه آگهی کند که به یک کارگر نیازمندیم. اگر در این سه نوبت هیچ شخص آمریکایی پیدا نشد برای آن شغل بعد کارفرما میتواند برای شما درخواست ویزا کند. به همین دلیل این پروسه خیلی مشکل هست. مخصوصا برای کارگر معمولی بدون نیاز به تخصص خاص. در تمام این مراحل تمام هزینه ها با کارفرما هست
    اما مورد ۶۰ هزار دلاری که چند وقتی هست در سراسر اینترنت پخش هست. دوستان بنده شخصا این مورد را از اداره مهاجرت آمریکا استعلام گرفتند که آنها اعلام کردند این روش غیر قانونی هست و خواستار معرفی شرکتهایی شدند که این کار را انجام می دادند . در هر صورت شاید این روش عملی باشد و بتوانید از طریق آن اقدام نمایید . اما فکر نمیکنم تضمینی برای آن باشد.

    در صورتی که شما کارفرما داشته باشید ما میتوانیم باقی موارد را برای شما پیگیری نماییم . در کل مهاجرت به آمریکا خلی سخت تر از گذشته شده است . مخصوصا از طرییق ویزای Eb3

    گروه ما از آبان ماه پرونده افرادی که قصد مهاجرت دارند و مایل هستند به اروپا مهاجرت کنند را انجام می دهد .
    پیروز باشید

    [پاسخ]

    پاسخ

  12. رامین

    مهر ۴, ۱۳۹۴ at ۰:۵۹ قبل از ظهر

    با سلام
    من مدرک دیپلم فنی دارم و چهار سالم سابقه کار تاسیسات ولی فقط شش ماه برام بیمه رد شده خواستم ببینم اصلا میتونم ثبت نام کنم، اگه میتونم واسه اثباته سابقه کارم چیکار کنم، ممنون

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مهر ۴ام, ۱۳۹۴ ۷:۱۴ بعد از ظهر:

    درود
    شما باید یا پیش دانشگاهی داشته باشید و یا برای فوق دیپلم ثبت نام کنید و حداقل دو ترم با حدود ۳۸ واحد گذرانده باشید تا بتوانید معادل پیش دانشگاهی بگیرید در این صورت می توانید ثبت نام نمایید

    [پاسخ]

    پاسخ

  13. غزل

    آبان ۲۱, ۱۳۹۴ at ۱:۲۷ بعد از ظهر

    سلام خسته نباشید.
    من دیپلم حسابداری از هنرستان هستم با ۵ سال سابقه بیمه اگر لاتاری قبول شم مدرک من قابل قبول هست؟
    ممنون از شما

    [پاسخ]

    پاسخ

  14. sanam

    آذر ۲۲, ۱۳۹۴ at ۵:۱۹ بعد از ظهر

    سلام ببخشید ای اکسی که لاتاری ۲۰۱۶ قبول میشه میتونه اقدامی نکنه تا چند سال بعدش؟ مثلا۲۰۲۰؟ یعنی برنده شدن چند سال اعتبار داره.اخه من ادمایی دیدم که۷سال بعدش رفتن.

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ آذر ۲۲ام, ۱۳۹۴ ۸:۰۶ بعد از ظهر:

    درود
    لاتاری هر سال مربوط به همان سال هست . نهایتا اخرین افرادی که موفق به گرفتن ویزا می شوند در سپتامبر ۲۰۱۶ ویزاشون تا شش ماه اعتبار داره . اگر در این مدت به امریکا نروند ویزای آنها باطل خواهد شد

    [پاسخ]

    پاسخ

  15. حمزه

    مهر ۱۴, ۱۳۹۵ at ۳:۵۱ بعد از ظهر

    سلام من دیپلم فنی و حرفه ای دارم و چهار سال بیمه مشاقل ازاد که خودم خودم بیمه کردم ایا میتوانم واسه لاتاری ثبت نام کنم.و یا اگه همسرم چون پیش دانشگاهی داره ثبت نامه کنه و برنده بشه میتونم زیر مجموعه اون با همین دیپلم فنی حرفه ای ویزا بگیرم با سپاس فراوان

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مهر ۱۵ام, ۱۳۹۵ ۳:۰۷ قبل از ظهر:

    درود بر شما
    سابقه کار باید در مشاغل رتبه بالای ۷ در نظام کاری آمریکا باشد.
    بله میتوانید و مشکلی نیست

    [پاسخ]

    پاسخ

  16. محسن

    مهر ۱۵, ۱۳۹۵ at ۱۲:۱۸ بعد از ظهر

    سلام خسته نباشین من لیسانس عمران دارم بدون سابقه کار ایا میتونم ثبت نام کنم؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مهر ۱۵ام, ۱۳۹۵ ۱:۴۵ بعد از ظهر:

    درود بر شما
    بله میتوانید .

    [پاسخ]

    پاسخ

  17. مسعود

    مهر ۲۶, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۲ بعد از ظهر

    سلام
    من دیپلم ندارم لاتارى ثبت نام کردم الان تکلیفم چیه
    در ضمن مدرک آشپزى بین المللى دارم اونم دوره هاى
    کوتاه مدت
    ممنون میشم راهنماییم کنین

    [پاسخ]

    پاسخ

  18. حسن

    آبان ۱۴, ۱۳۹۵ at ۳:۱۰ بعد از ظهر

    سلام می خواستم بدونم در شهر رالی با هزینه اجاره و مدرسه و رفت و آمد و زندگی. حداقل در آمد چقدر باید باشد

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ آبان ۱۵ام, ۱۳۹۵ ۲:۴۵ قبل از ظهر:

    درود بر شما
    هزینه کاملا نسبی هست . اما با ماهی حدودا ۶۰۰ – ۸۰۰ دلار می شود یک اپارتمان مناسب در رالی اجاره کرد .
    مدارس دولتی هم رایگان هستند.

    [پاسخ]

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *