صفحه اصلی مهاجرت اروپا اقامت لهستان

اقامت لهستان

2 خواندن ثانیه
۲۴
0
2,150

اقامت لهستان انواع مختلف دارد، در این مطلب انواع اقامت لهستان، شرایط دریافت اقامت لهستان و همچنین راهنمایی های لازم را برای اخذ اقامت دائم لهستان برای شما دوستان گرامی بیان می کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریافت اقامت کشور لهستان با گروه پارس مهاجر تماس بگیرید . 

اقامت لهستان

مزایا داشتن اقامت لهستان در یک نگاه :

  • تردد آزادانه به سایر کشورهای عضو پیمان شنگن پاسپورت لهستان
  •  دریافت راحت تر ویزای کشورهایی همچون آمریکا، استرالیا
  • امکان کار و تحصیل و زندگی در کشوری با نرخ جرم پایین
  • امکان زندگی در کشوری با رفاه زندگی مناسب
  • امکان دریافت پاسپورت لهستان پس از گذراندن ۵ سال
  • امکان زندگی در کشوری با آب و هوای ملایم و متعادل
  • هزینه های پایین زندگی در لهستان
  • امکان استفاده از وامهای بلند مدت بانکی برای خرید مسکن و اتومبیل

 

انواع اقامت لهستان :

اقامت تحصیلی

این اقامت به دانشجویان در حال تحصیل تعلق می گیرد. با داشتن اقامت دانشجویی دانشجویان می توانند به صورت نیمه وقت در کشور لهستان کار کنند. پس از اتمام دوران تحصیل دانشجو باید کشور را ترک نماید . 

 

اقامت موقت :کارت موقت اقامت لهستان

این نوع اقامت به افرادی تعلق میگیرد که از طریق ایجاد کسب و کار در لهستان و یا اشتغال در لهستان در این کشور زندگی می کنند. همچین افرادی که با شهروند لهستانی ازدواج می کنند نیز در ابتدا اجازه اقامت موقت دریافت می کنند. 

اقامت دائم :

افرادی که از طریق ثبت شرکت و ایجاد کسب و کار و یا از طریق اشتغال در کشور لهستان دارای اقامت موقت بوده اند بعد از گذشت ۵ سال می توانند درخواست اقامت دائم کشور لهستان را بدهند . افرادی که با شهروند لهستانی ازدواج کرده اند نیز می توانند بعد از گذشت ۳ سال ازدواجشان درخواست اقامت دائم بدهند . بعد از دریافت اقامت دائم متقاضی می تواند درخواست شهروندی کشور لهستان را بدهد و پاسپورت لهستانی دریافت کند. بعد از دریافت پاسپورت لهستانی متقاضی از تمامی امتیازات شهروندی کشور لهستان برخوردار می شود. شهروندان لهستانی می توانند در هر یک از کشورهای عضو پیمان شنگن همانند آلمان ، سوئد ، نروژ ، دانمارک ، فراسنه ، اسپانیا ، هلند و … مشغول به کار ، زندگی و تحصیل شوند. 

 

در حال حاظر یکی از بهترین و کم هزینه ترین راههای دریافت اقامت لهستان از طریق ثبت شرکت در کشور لهستان است . برای اطلاعات بیشتر با گروه پارس مهاجر در ارتباط باشید.

پارس مهاجر

توضیحات
100 %
امتیاز کاربران 3.53 ( 2 رای)
  • ازدواج در سوئیس

    قوانین ازدواج در سوئیس

    قوانین ازدواج در سوئیس ساختار مختلفی دارد. ثبت ازدواج در سوئیس توسط شهرداری انجام می شود. …
  • گرین کارت دانمارک

    گرین کارت دانمارک

    گرین کارت دانمارک یکی از راههای مهاجرت به کشور دانمارک است, جدول امتیازبندی گرین کارت دانم…
  • سفر به اروپا با ماشین

    سفر به اروپا با ماشین شخصی

    سفر به اروپا با ماشین شخصی راهنمای سفر به قاره کهن اروپا با ماشین شخصی به صورت کلی. در این…
  • مهاجرت ارزان اروپا

    مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه

    مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه معرفی اقامت اروپا با 16000 یورو مهاجرت سریع به اروپا,اقامت…
  • دانشگاههای لهستان

    لیست دانشگاههای لهستان

    لیست دانشگاههای لهستان را در این مطلب می تواند مشاهده نمایید. دانشگاههای کشور لهستان جز به…
  • قیمت حمل نقل در لهستان

    حمل و نقل عمومی در لهستان

    حمل و نقل عمومی در لهستان در شهرهای مختلف لهستان متفاوت است. اما از لحاظ کلی سیستم حمل و ن…
بارگذاری در اروپا

۲۴ نظرات

  1. sadeghi

    اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۵ at ۳:۴۴ بعد از ظهر

    سلام
    ببخشید چطور میتونم در کشور لهستان شرکت ثبت کنم؟ و هزینه این کار چقدر هست؟ و آیا صرفا ثبت کردن شرکت کفایت میکند یا نه باید سرمایه گذاری نیز کرد؟ آیا مهم است زمینه فعالیت شرکت چی هست مثلا شرکت مجازی یا اینترنتی هم قابل قبول هست؟ و در نهایت چه کشوری شرایط اقامت اون از همه راحت تره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    [پاسخ]

    پاسخ

  2. mohamad

    خرداد ۱۵, ۱۳۹۵ at ۶:۱۰ بعد از ظهر

    سلام اقای شایگان
    اقا شایگان من چند وقت پیش یه ایمیل برای شما فرستادم اما متاسفانه جواب منو ندادین . اقا شایگان میخواستم من به امید خدا اگه بشه از طریق ازدواج با یه لهستانی بتونم اقامت لهستان را بگیرم اما چون کسی رو ندارم برای این قضیه به مشگل برخوردم و نمیدونم باید کجا درخواست کنم واین کارو انام بدم اگه لطف کنید ومنو راهنمایی کنید خیلی ممنونتون میشم خواهش میکنم این کارو برای من انجام بدین وجواب منو تو ایمیل م بدین ممنون

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ خرداد ۱۶ام, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ قبل از ظهر:

    درود
    معمولا کسی از راه دور همچین موردی را قبول نمی کند و ما نیز نمی توانیم کمکی به شما در این زمینه بکنیم. شما میتوانید به لهستان بیایید و از نزدیک خیلی راحت تر می توانید این مشکل را حل نمایید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  3. ارین

    تیر ۱, ۱۳۹۵ at ۳:۵۱ بعد از ظهر

    با عرض سلام
    اقای شایگان یه سوال اینکه اگه کسی ۶ سال اونجا تحصیل کنه نمی تونه ویزای اقامت دایم بگیره؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ تیر ۱ام, ۱۳۹۵ ۵:۱۷ بعد از ظهر:

    درود
    با ۶ سال خیر . اما ظاهرا با ۱۰ سال تحصیل امکانش هست .

    [پاسخ]

    پاسخ

  4. مهدی

    شهریور ۴, ۱۳۹۵ at ۹:۰۰ بعد از ظهر

    سلام لطفا راهنمایی کنید در خصوص مهاجرت به لهستان من مجرد متاهل و دارایی فرزند ۳ ساله هستم.مدرک تحصیلی من دیپلم و همسرم فوق دیپلم.از چه راهی باید اقدام کرد چقدر زمان لازم هست و چقدر هزینه داره.لطفا در مورد چک و مجارستان هم توضیح بدید و کدوم کشور از نظر زندگی بهتره

    [پاسخ]

    پاسخ

  5. Azi

    مهر ۱۹, ۱۳۹۵ at ۱:۲۷ بعد از ظهر

    با سلام.
    ما چند وقتی هست که بفکر ثبت شرکت در لهستان هستیم.من و همسرم و دوتا فرزند.تقریباً تمام شرایطش رو میدونم.تنها دوتا سوال برام پیش اومده…
    ۱٫چطور به افرادی که در لهستان برای ما قصد ثبت شرکت را دارند اعتماد کنم؟از کجا بدونم که آنها قصد کلاهبرداری ندارند؟
    ۲٫هزینه ی ثبت شرکت چقدره؟من هزینه های متفاوتی شنیدم…
    ممنون از راهنمایی شما.

    [پاسخ]

    پاسخ

  6. نسترن

    دی ۵, ۱۳۹۵ at ۴:۴۱ بعد از ظهر

    سلام چندین مرتبه پیام دادم و هیچ جوابی نشنیدم . میخوام بدونم برای اقامت دائم لهستان برای خودم و همسرم و فرزند دو ساله ام دقیقا چقدر باید هزینه کنم . و در اونجا تا زمانیکه کار پیدا کنیم وضعیت کارو مسکن از بدو ورود به کشور چطوره

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ دی ۸ام, ۱۳۹۵ ۵:۱۹ بعد از ظهر:

    درود
    پاسخ به ایمیل شما ارسال گردید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  7. محمدرضا

    دی ۱۴, ۱۳۹۵ at ۴:۵۸ بعد از ظهر

    لطفا هزینه های کامل از ابتدا تا انتهای اقامت را بفرمایید.من و همسرم و فرزندم واسه اقامت داِیم چقدر هزینه داره؟

    [پاسخ]

    پاسخ

  8. شهناز

    دی ۱۹, ۱۳۹۵ at ۱۱:۰۸ قبل از ظهر

    سلام. برای ثبت نام در مدارس دولتی ابتدایی و دبیرستان در کالیفرنیا باید در نوبت بمونیم یا سریع ثبت نام انجام میشه؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ دی ۲۹ام, ۱۳۹۵ ۴:۰۲ قبل از ظهر:

    درود
    نیازی به نوبت نیست . طبق روال معمول انجام می گردد

    [پاسخ]

    پاسخ

  9. نرگس قربانی

    دی ۲۹, ۱۳۹۵ at ۷:۳۹ قبل از ظهر

    سلام من وهمسرم تصمیم گرفتیم برای ثبت شرکت درکشورلهستان اقدام کنیم اما بخاطرازمایشات مدیکالی ک جزقوانین مهاجرت  برخی کشورهاست نگرانم ک مشکلی پیش بیاید ایاانجام ازمایش مدیکال جزقوانین مهاجرت کشورلهستان هم میباشد؟؟ ممنون

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ بهمن ۳۰ام, ۱۳۹۵ ۶:۳۹ بعد از ظهر:

    درود
    خیر، در حال حاضر نیازی به آزمایشات مدیکال نمی باشد .
    با سپاس

    [پاسخ]

    پاسخ

  10. ساسان

    اسفند ۲۱, ۱۳۹۵ at ۱۲:۴۶ بعد از ظهر

    با سلام
    لطفا هزینه کامل از ابتدا تا انتها جهت ثبت شرکت با حد اقل سرمایه و اخذ اقامت را با جزئیات ارسال فرمایید.
    ضمنا اگر قصد خرید یک رستوران کوچک را داشته باشم چقدر هزینه داره.
    این رو اضاف کنم که من متاهل با یک فرزند ۵ساله هستم.
    از راهنمایی شما سپاسگذارم

    [پاسخ]

    پاسخ

  11. Reza

    اسفند ۲۲, ۱۳۹۵ at ۷:۰۳ بعد از ظهر

    سلام رضا هستم
    بنده خیلی مایل هستم به اروپا مهاجرت کنم
    تازه با سایت شما آشنا شدم
    لطفا منو راهنمایی کنید چقدر هزینه نیاز است برای مهاجرت بنده متاهل و یک پسر ۲ساله دارم خودم دیپلم و همسرم لیسانس هستن
    کل سرمایه من ۸۰ میلیون تومن است

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ اسفند ۲۷ام, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ بعد از ظهر:

    درود
    اطلاعات خدمتتون ارسال گردید .
    با سپاس

    [پاسخ]

    پاسخ

  12. امید

    فروردین ۸, ۱۳۹۶ at ۹:۳۶ بعد از ظهر

    سلام
    برای گرفتن اقامت دایم چقدر سرمایه نیاز هست؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ فروردین ۱۰ام, ۱۳۹۶ ۶:۱۶ بعد از ظهر:

    درود
    اقامت دائم مستقیما به شما اعطا نمی گردد. بعد از ۵ سال اقامت موقت در این کشور میتوانید درخواست اقامت دائم بدهید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  13. طراحی چهره با پاستل

    فروردین ۱۳, ۱۳۹۶ at ۵:۵۶ بعد از ظهر

    سلام.وبسایت خیلی خوب و جامعی
    دارید.ممنون

    [پاسخ]

    پاسخ

  14. حمید

    فروردین ۱۹, ۱۳۹۶ at ۹:۲۷ قبل از ظهر

    با سلام
    می خواستم اطلاعات کامل و جامعی از اقامت در کشور لهستان رو بدونم.
    در تمامی ابعاد اعم از کلیه هزینه ها-مسکن-کار و غیره
    با تشکر

    [پاسخ]

    پاسخ

  15. alireza

    فروردین ۲۷, ۱۳۹۶ at ۶:۵۵ بعد از ظهر

    salam khaste nabshin man sakene kuwait hastam va khastare gereftane eghamate daeme lahestan budam age maghdor hast k rahnamai konid va yek shomare tamas bezarin va dar zemn man be modate 6mah dar keshvare majarestan ba visaye 1sale zendegi kardam mamnon

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ فروردین ۲۷ام, ۱۳۹۶ ۸:۴۸ بعد از ظهر:

    درود دوست گرامی
    شماره تماس در بخش تماس با در لینک بالای سایت قرار داده شده است . می توانید از طریق شماره های اعلام شده در تماس باشید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  16. Mohammad

    فروردین ۲۹, ۱۳۹۶ at ۳:۵۲ بعد از ظهر

    سلام شایگان عزیز..میخواستم بدونم من از طریق گرفتن اقامت ۱ساله کشور گرجستان که به تازگی عضو شنگن شده متوانم به سایر کشورهای اروپایی برم و زندگی کنم و از مزایای شهروندی استفاده کنم یا شنگن برای اقامت دائم قابل اجراس..ممنون میشم اگه به ایمیلم پاسخ بدید

    [پاسخ]

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *