صفحه اصلی مهاجرت اروپا ایتالیا وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

55 خواندن ثانیه
۰
0
962

وقت سفارت ایتالیا,راهنمای وقت سفارت ایتالیا به همراه مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا برای مصاحبه آموزش وقت آنلاین سفارت ایتالیا به همراه راهنمای وقت سفارت ایتالیا در تهران را در این مطلب می توانید مطالعه نمایید . با گروه پارس مهاجر همراه باشید. 

وقت سفارت ایتالیا
وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

کشور ایتالیا یکی از کشورهای اروپا عضو پیمان شنگن می باشد . این کشور هر ساله توریستهای زیادی را دارد ، همین امر سبب شده که دریافت ویزای این کشور نسبت به سایر کشورهای عضو پیمان شنگن راحتتر باشد . در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی در رابطه با نحوه گرفتن وقت سفارت ایتالیا و همچنین مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا برای روز مصاحبه برای شما ارائه دهیم . 

چگونه وقت سفارت ایتالیا بگیرم؟

در حال حاظر برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا می توانید از طریق سایت سفارت ایتالیا اقدام نمایید . البته شایان ذکر است که سایت همیشه در دسترس نیست و فقط زمانهای خاصی سایت بدون اطلاع قبلی باز می شود و در آن بازه زمانی باید وقت بگیرید . از طریق لینک زیر می توانید وقت خود را رزرو نمایید. 

http://italianembassy-in-tehran.com/

روزهایی که برای وقت گرفتن باز است با گزینه Book Now مشخص شده اند. با انتخاب روز مورد نظر خود در صفحه جدید باز شده باید ساعت مصاحبه خود را انتخاب کنید . و در پایین آن مشخصات خود را وارد نمایید .
اگر به صورت خانوادگی اقدام می کنید تنها گرفتن یک وقت کافی است . و نیازی نیست به ازای تک تک اعضای خانواده وقت جداگانه ای دریافت شود. برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا باید ایمیل معتبر داشته باشید چون تاییدیه دریافت وقت به ایمیل شما ارسال خواهد شد. 

از آنجایی که وقتهای سفارت برای یک محدوده دو ماهه فقط در عرض چند روز قابلیت رزرو دارد پس برای گرفتن وقت برای زمان مورد نظر خود باید دقت و پشتکار کافی را داشته باشید. 

به دلیل اینکه تعداد نفرات متقاضی وقت سفارت ایتالیا زیاد است بنابراین وقتها سریع پر می شوند و سایت بسته میشود . از این رو در صورت تمایل می توانید وظیفه کرفتن وقت خود را به ما بسپارید. گروه پارس مهاجر با مناسبترین قیمت اولین وقت موجود را برای شما رزرو خواهد کرد. 

[otw_shortcode_button href=”http://google.com” size=”large” icon_type=”general foundicon-up-arrow” icon_position=”right” shape=”radius” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]دریافت وقت توسط پارس مهاجر[/otw_shortcode_button]

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ایتالیا

[yes_list]

  • فرم درخواست ویزای شنگن
  • ۲ قطعه عکس پرسنلی ۳X4
  • گذرنامه حداقل با ۶ ماه اعتبار
  • هزینه مصاحبه به ازای هر نفر
  • دعوتنامه/رزروراسیون هتل
  •  اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  •  اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  • پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر
  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی
  • لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی به همراه گواهی اشتغال
  •  پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
  • مدارک توانایی مالی مانند سند زمین ، ملک و یا سپرده های بانکی
  • اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو
  •  اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط
  •   اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا
  •   تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن)

[/yes_list]

هزینه مصاحبه به ازای هر نفر بزرگسال ۶۰ یورو ، افراد ۶ تا ۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو و فرزندان زیر ۶ سال رایگان است.

از مدارک شغلی بالا هر کدام که مربوط به فعالیت شما هست تهیه کنید.

تمام مدارک فارسی باید ترجمه رسمی شده باشند.ترجمه ها نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه ندارند.

فرم درخواست ویزای شنگن را از انتهای مطلب دانلود و به ازای هر نفر به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی تکمیل نمایید.

در صورت داشتن دعوتنامه، تصویر گذرنامه شهروند ایتالیایی و یا کارت اقامت شخص دعوت کننده غیر ایتالیایی را همراه داشته باشید.

 

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری ایتالیا

۱- فرم درخواست ویزای شنگن

۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳X4

۳- گذرنامه حداقل با ۶ ماه اعتبار

۴- هزینه مصاحبه ۶۰ یورو

۵- دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که می بایست عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیل گردد و به همراه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) برای متقاضی ارسال شود.

۶- معرفی‌نامه بر روی سربرگ شرکت یا سازمان ایرانی که فرد متقاضی را در استخدام خود دارد. این معرفی‌نامه باید حاوی اطلاعات ذیل باشد:

  • اطلاعات شناسنامه ای فرد متقاضی (نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)
  • اطلاعات گذرنامه فرد متقاضی (شماره گذرنامه، تاریخ و محل صدور، تاریخ انقضا)
  • سمت کاری فرد متقاضی در سازمان مربوطه
  • توضیح مختصر در خصوص نوع روابط تجاری فی مابین شرکت ایرانی و شرکت ایتالیایی دعوت کننده
  • تاریخ و مدت زمان سفر فرد متقاضی
  • تایید شرکت مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت متقاضی در ایتالیا.

 

۷- مدارکی دال بر وجود معاملات تجاری حقیقی با شرکت ایتالیایی (از جمله بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره)

۸- اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

۹- مدارکی دال بر واقعی و فعال بودن شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
  • پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت
  • کارت بازگانی معتبر
  • در صورتی که نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ارائه شده، درج نگردیده باشد یا وی صاحب پروانه کسب یا کارت بازرگانی نباشد اما در یک جایگاه کارمندی قرار داشته باشد، می بایست مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه) ارائه دهد:
  • نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.
  • لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی.
  • کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

۱۰- در صورتیکه متقاضی به عنوان دارنده یک شغل آزاد قصد سفر به ایتالیا را داشته باشد می بایست اصل و تصویر مدارکی را دال بر تامین مالی خویش ارائه دهد.

۱۱-  بلیط هواپیما یا رزرو آن

۱۲- بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

۱۳- تصویر صفحه اول گذرنامه و تصویر روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

 

[otw_shortcode_button href=”http://google.com” size=”large” icon_type=”general foundicon-up-arrow” icon_position=”right” shape=”radius” color_class=”otw-orange” target=”_blank”]دریافت وقت توسط پارس مهاجر[/otw_shortcode_button]

 


 

دانلود فرم درخواست ویزای شنگن از کشور ایتالیا

نمونه دعوتنامه ویزای توریستی

بارگذاری در ایتالیا

دیدگاه بگذارید

avatar
wpDiscuz