صفحه اصلی مهاجرت اروپا گرین کارت دانمارک

گرین کارت دانمارک

58 خواندن ثانیه
۱۲
0
835

گرین کارت دانمارک یکی از راههای مهاجرت به کشور دانمارک است, جدول امتیازبندی گرین کارت دانمارک بر اساس موارد خاصی است. در این مطلب اطلاعات اخذ گرین کارت دانمارک و جدول کامل امتیاز بندی گرین کارت کشور دانمارک به همراه تخصص های مورد نیاز و دارای امتیاز بیشتر این پروسه را برای شما دوستان گردآوری کرده ایم. با گروه پارس مهاجر همراه باشید.

گرین کارت دانمارک
گرین کارت دانمارک

گرین کارت دانمارک

طبق قانونی که جدیدا از ۲ ژوئن در کشور دانمارک تصویب و اجرایی شد قانون فعلی گرین کارت لغو شد و از این پس نمیتوان از این گرینه برای اقدام به مهاجرت به این کشور اقدام کرد.

کشور پادشاهی دانمارک ، کشوری در شمال اروپا و جز کشورهای محدوده اسکاندیناوی است . پایتخت کشور دانمارک شهر کپنهاگ است که در شرق این کشور واقع شده است . زبان رسمی و اصلی مردمان این کشور دانمارکی است که البته زبان های محلی متفاوتی نیز در این کشور رایج است. کشور دانمارک هر ساله جز لیست ۱۰ کشور برتر دنیا از لحاظ زندگی است و مردمان این کشور جز راضی ترین و شادترین مردمان جهان شناخته می شوند.

کشور دانمارک طرحی به نام کارت سبز دارد، بر اساس این طرح افراد متقاظی کار می توانند بر اساس یک سیستم ارزیابی اجازه ورود و اقامت در کشور دانمارک را پیدا کنند و در مدت زمان تعیین شده اقدام به پیدا کردن کار و کارفرما برای خود کنند. افرادی که کارت سبز دانمارک را دریافت می کنند نیازی به دریافت جداگانه اجازه کار در دانمارک ندارند و می توانند از طریق همان گرین کارت اقدام به کار کردن نمایند. کاری که فرد متقاضی پیدا می کند می تواند در ازای دریافت حق الزحمه باشد و هم می تواند کار را بدون دریافت حق الزحمه انجام دهد . افرادی که دارای گرین کارت هستند اجازه ندارند کار شخصی برای خود راه بیاندازند و حتما باید برای خود کارفرما پیدا نمایند .

قبل از اقدام و درخواست برای طرح گرین کارت دانمارک بهتر هست فرصتهای شغلی کشور دانمارک رو بررسی کنید ، و ببنید که آیا با توجه به تخصص و مدرک تحصیلی شما آیا فرصت شغلی مناسبی برای شما وجود دارد یا خیر ؟ برای این کار می توانید از سایتهای کاریابی کشور دانمارک استفاده نمایید . چند مورد از بهترین سایتهای کاریابی در کشور دانمارک برای شما قرار داده شده است.

Jobnet

workindenmark

Firstjob

افرادی که پیروز به دریافت گرین کارت دانمارک می شوند باید ظرف ۶ ماه وارد کشور دانمارک شوند و یک آدرس تایید شده و رسمی در این کشور داشته باشند. مسئولیت پیدا کردن مکان سکونت بر عهده شخص متقاضی است. شما یک سال مهلت دارید در این کشور کار پیدا کنید و در سال اول ورود خود باید حداقل درآمدی معادل ۵۰ هزار کرون دانمارک داشته باشید.

این نکته را به یاد داشته باشید شما تا زمانی که آدرس رسمی ، شغل و حد نصاب در آمد سال نخست را نداشته باشید ، نمی توانید اعضای خانواده خود را به دانمارک بیاورید .

امتیاز بندی گرین کارت دانمارک

شرایط طرح کارت سبز دانمارک

قبل از دریافت گرین کارت:

۱- کسب حداقل ۱۰۰ امتیاز از سیستم امتیازبندی ( تحصیلات ، مهارت زبان ، انطباق پذیری )

۲- اثبات توانایی مالی برای گذران سال اول ورود به دانمارک

بعد از دریافت گرین کارت :

۳-بیمه درمانی برای خود و اعضای خانواده

۴- کسب حداقل ۵۰۰۰۰ کرون دانمارک درآمد برای سال نخست

۵- شما نباید از هیچ یک از کمک ها قانونی و یا اجتماعی و یا بیمه های بیکاری استفاده نمایید.

۶-افرادی که در ۵ سال گذشته از طرح گرین کارت استفاده نموده اند نمی توانند دگربار درخواست استفاده از این طرح را داشته باشند.

جدول امتیاز بندی گرین کارت دانمارک :

مدرک تحصیلی  (حداکثر ۸۰ امتیاز)

لیسانس ۳۰ امتیاز

لیسانس + ۱ سال تحصیل در مقطع فوق لیسانس ۵۰ امتیاز

فوق لیسانس ۶۰ امتیاز

دکترا ۸۰ امتیاز

*همچنین اگر تحصیلات شما در یکی از مقاطع زیر باشد که مورد نیاز کشور دانمارک هست از ۳۰ امتیاز اضافه برخودار خواهید شد

لیست مشاغل مورد نیاز

گروه مهندسی (لیسانس)

مهندس مکانیک Mechanical engineer
مهندس تولید Production engineer
مهندس ساختمان Building engineer
مهندس محیط زیست Environmental engineer
مهندس انرژی Energy engineer
مهندس برق Electrical engineer
مهندس فناوری اطلاعات IT engineer

گروه پزشکی، دندانپزشکی و دامپزشکی(فوق لیسانس + مجوز دانمارکی)

مشاور پزشکی Medical consultant
پزشک Medical doctor
پزشک بیمارستان Hospital doctor
پزشک مشاور / پزشک سرپرست Consultant doctor/chief physician
دندانپزشک Dentist

 

گروه بهداشت و درمان و مراقب های شخصی (لیسانس + مجوز دانمارکی)

پرستار اتاق عمل Surgical nurse
پرستار بیهوشی Anesthetic nurse
پرستار Nurse
بینایی سنج Optician

 

گروه فناوری اطلاعات(حداقل ۳ سال تحصیل در زمینه فناوری اطلاعات)

معمار در زمینه فناوری اطلاعات IT architect
برنامه نویس و توسعه دهنده سیستمها Programmer and system developer
مشاور فناوری اطلاعات IT consultant

گروه آموزشی

معلم مقطع متوسطه
(فوق لیسانس + مجوز دانمارکی)
Upper secondary school teacher, natural science and physical education
معلم مقطع ابتدایی و متوسطه ( لیسانس + مجوز دانمارکی) Primary and lower secondary school teacher
مربی(لیسانس) Pedagogue
مربی اجتماعی(لیسانس) Social pedagogue
مددکار اجتماعی(لیسانس) Social worker

 

سایر مشاغل دانشگاهی

داروساز (فوق لیسانس + مجوز دانمارکی) Pharmacist
داروشناس (فوق لیسانس) Pharmacologist
ممیز حسابدار (فوق لیسانس) Auditor
کنترل کننده امور مالی (۳ سال تحصیل در زمینه تجارت) Financial controller
وکیل (لیسانس دانمارکی و فوق لیسانس + مجوز دانمارکی) Attorney
مشاور حقوقی (فوق لیسانس) Legal counselor

 

 

در صورتیکه شما فارغ التحصیل از دانشگاههای معتبر با رتبه جهانی باشید می توانید تا حداکثر ۲۰ امتیاز اضافه را دریافت کنید

۱۰۰ دانشگاه رتبه اول جهان : ۲۰ امتیاز

۲۰۰ دانشگاه رتبه اول جهان: ۱۵ امتیاز

۴۰۰ دانشگاه رتبه اول جهان : ۱۰ امتیاز

 

مهارت زبانی( حداکثر ۴۰ امتیاز):
به منظور دریافت نمره زبان، متقاضی باید مدارکی جهت اثبات دانش زبانی در یکی از زبانهای:

انگلیسی، دانمارکی، سوئدی و یا آلمانی را ارائه دهد.

برای آزمون انگلیسی :

نمره آیلتس ۵ تا ۶ : ۲۰ امتیاز
نمره آیلتس ۶٫۵ و بیشتر: ۴۰ امتیاز
نمره تافل ۷۲ : ۴۰ امتیاز

*متقاضی می تواند از امتیاز زبان انگلیسی یا آلمانی به همراه سوئدی یا نروژی استفاده نماید.

 

امتیاز سازگاری ( حداکثر ۱۵ امتیاز):

  • تحصیل در یکی از دانشگاههای اروپایی به مدت حداقل یک سال: ۵ امتیاز
  • تحصیل در یکی از دانشگاههای اروپایی به مدت حداقل سه سال:۱۰ امتیاز
  • داشتن حداقل ۱ سال اقامت قانونی و سابقه کار در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا :۵ امتیاز
  • داشتن حداقل ۲ سال اقامت قانونی و سابقه کار در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا : ۱۰ متیاز
  • داشتن مدرک زبان دانمارکی( PROVE I DANSK) سطح ۲ یا بالاتر : ۵ امتیاز

 

امیدواریم از مطالب بالا استفاده کافی را برده باشید. اطلاعات این مطلب دوباره به روز آوری خواهد شد. در صورت داشتن هر گونه پرسش و یا استفاده از خدمات پارس مهاجر  در این زمینه می توانید با ما در ارتباط باشید.

  • ازدواج در سوئیس

    قوانین ازدواج در سوئیس

    قوانین ازدواج در سوئیس ساختار مختلفی دارد. ثبت ازدواج در سوئیس توسط شهرداری انجام می شود. …
  • سفر به اروپا با ماشین

    سفر به اروپا با ماشین شخصی

    سفر به اروپا با ماشین شخصی راهنمای سفر به قاره کهن اروپا با ماشین شخصی به صورت کلی. در این…
  • مهاجرت ارزان اروپا

    مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه

    مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه معرفی اقامت اروپا با ۱۶۰۰۰ یورو مهاجرت سریع به اروپا,اقامت…
  • دانشگاههای لهستان

    لیست دانشگاههای لهستان

    لیست دانشگاههای لهستان را در این مطلب می تواند مشاهده نمایید. دانشگاههای کشور لهستان جز به…
  • قیمت حمل نقل در لهستان

    حمل و نقل عمومی در لهستان

    حمل و نقل عمومی در لهستان در شهرهای مختلف لهستان متفاوت است. اما از لحاظ کلی سیستم حمل و ن…
  • اقامت کشور لهستان

    اقامت لهستان

    اقامت لهستان انواع مختلف دارد، در این مطلب انواع اقامت لهستان، شرایط دریافت اقامت لهستان و…
بارگذاری در اروپا

۱۲ نظرات

  1. زهرا

    تیر ۱۶, ۱۳۹۵ at ۱:۳۵ بعد از ظهر

    سلام
    من پرستار اتاق عمل هستم با هفت سال سابقه کار در بخش دولتی متاهل و یک فرزند دختر نه ساله در حال یادگیری زبان در مرحله ی پیشرفته
    برای مهاجرت به دانمارک نیتونم اقدام کنم ؟؟؟ممنون میشم از راهنماییتون

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ تیر ۱۷ام, ۱۳۹۵ ۰:۵۹ قبل از ظهر:

    درود
    برای دانمارک در حال حاظر خیر. متاسفانه قانون رین کارت دانمارک از ماه گذشته لغو شده است. با توجه به رشته تحصیلیتون و سابقه کاریتون و یادگیری زبانتان می توانید برای کشورهای دیگر اقدام نمایید .

    [پاسخ]

    امید پاسخ در تاريخ مرداد ۱۱ام, ۱۳۹۵ ۵:۳۲ بعد از ظهر:

    سلام خسته نباشید
    من میتونم از طریق فرصت های شغلی برای دانمارک استفاده کنم؟
    لیسانس-مهندسی برق-دارای مدرک ایلتس نمره ۸؟

    [پاسخ]

    پاسخ

  2. سعید

    مرداد ۶, ۱۳۹۵ at ۷:۲۵ بعد از ظهر

    سلام اگر لغو شده برای کجاها بغیر از دانمارک میشود اقدام کرد؟

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مرداد ۶ام, ۱۳۹۵ ۷:۳۳ بعد از ظهر:

    درود
    هر کشوری شرایط خاص خود را دارید. اما به صورت عمومی می شود برای بلوکارت اروپا اقدام کرد.

    [پاسخ]

    پاسخ

  3. سعید

    مرداد ۶, ۱۳۹۵ at ۷:۲۷ بعد از ظهر

    وآیا ممکنه باز قوانین مشابه اجرا کنن

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ مرداد ۶ام, ۱۳۹۵ ۷:۳۴ بعد از ظهر:

    دانماکر بعید می دانم که فعلا قانون مشابه ای جایگزین قانون گرین کارت خود نماید.

    [پاسخ]

    پاسخ

  4. سعید

    مرداد ۱۸, ۱۳۹۵ at ۲:۲۴ قبل از ظهر

    با سلام
    من اخیرا اقامت گرین کارد دانمارک ۲۰۱۶ را دریافت نمودم.
    هر چند سایت بسیار مفید شما را مطالعه نمودم ولی بسیار سپاسگزار میشوم اگر محبت فرموده و اطلاعات دقیقتری در مورد پروسه مهاجرت و سایر فاکتورهایی که دخیل در روند انتقال خانواده و دریافت اقامت دایم میشوند را برایم ارسال فرمایید.
    بسیار از لطف و محبت شما سپاسگزارم و امیدوارم که روزی بعنوان یک هموطن در کشور دانمارک بتوانم زحمات شما را جبران نمایم.
    ارادتمند
    سعید

    [پاسخ]

    پاسخ

  5. پزشك

    شهریور ۵, ۱۳۹۵ at ۳:۲۲ بعد از ظهر

    با عرض سلام جناب اقای شایگان خسته نباشید ،پزشک متخصص کودکان و ۵۵ساله هستم، همسرم نیز پزشک متخصص هستند و همسن من،فرزند اول من ٢۵ساله فارغ التحصیل پزشکی دانشگاه تهران معاف از سربازی و فرزند دومم ١٩ساله و دانشجوی پزشکی شهید بهشتی است و معاف از سربازی.،من و همسرم قصدسکونت وکار کردن در ارپا را نداریم ،اما می خواستم ببینم شرایط دریافت اجازه دایم ورود به اروپا و احیانا داشتن ملک کوچکی در یکی از کشورهای ایتالیا فرانسه یا المان یا هر کشور دیگری چگونه است تا ،از این طریق فرصتی هم برای تصمیم گیری فرزندانم در مورد اخذ تخصص از اروپا فراهم شود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،

    [پاسخ]

    پاسخ

  6. رضا

    آبان ۲۳, ۱۳۹۵ at ۱۲:۰۷ بعد از ظهر

    سلام آقای شایگان
    در حال حاضر مهاجرت به دانمارک از طریق سیستم امتیازبندی تحصیلات، مهارت زبان و انطباق پذیری صورت می گیرد یا خیر؟ قوانین موجود برای مهاجرت به دانمارک کدام هستند؟
    ممنون

    [پاسخ]

    Shayegan

    Shayegan پاسخ در تاريخ آبان ۲۳ام, ۱۳۹۵ ۳:۵۵ بعد از ظهر:

    درود بر شما
    سیستم گرین کارت دانمارک لغو شده است .

    [پاسخ]

    پاسخ

  7. امیر

    دی ۶, ۱۳۹۵ at ۷:۳۳ بعد از ظهر

    با سلام و تشکر از سایت خوب و مفیدتون
    من ۲۶سال دارم و در کشور هند مدرک دکترای داروسازی رو گرفتم
    سطح زبانم هم خیلی خوبه (مدرک داروسازی به زبان انگلیسی هست)
    الان فارق التحصیل شدم
    سوال من اینجاست
    من دارم دنبال یه کشور میگردم که ضمن اینکه بتونم تو اون کشور تحصیل کنم در رشته دندانپزشکی. بتونم در رابطه با مدرک داروسازی هم کار کنم .
    حالا با توجه به شرایط من دانمارک میتونه گزینه مناسبی باشه
    و اگر نیست چه کشوری میتونه به شرایط من بخونه
    ممنون

    [پاسخ]

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *